Kerhot

Soittopajat

Soittopaja on 1.-4. luokkalaisille suunnattu toiminnallinen harrastekerho, jossa tutustutaan musiikin peruskäsitteisiin liikkeen, laulun ja erityisesti soittamisen avulla. Tunneilla ei tähdätä yksittäisen instrumentin hallintaan, vaan harjoitellaan oman laulun säestämistä ja yhteissoittoa esim. erilaisilla rytmisoittimilla, xylofoneilla, djembe-rummuilla, pienkanteleilla, ukuleleilla ja nokkahuiluilla.

Soittopajoja järjestetään kerran viikossa, 45 minuuttia kerrallaan ja 15 kertaa lukukaudessa.

Syksyn 2018 ryhmistä tiedotetaan opiston nettisivuilla ja koulun Wilman kautta viimeistään elokuussa.

Pajat ovat osa hallitusohjelman kärkihanketta, joka parantaa taiteen ja kulttuurin saatavuutta lapsille ja nuorille. Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee pajojen järjestämistä

Musateknopajat

Musiikkiteknologiapajat ovat 3.-9. luokkalaisille suunnattuja kerhoja, joissa lähestytään musiikkia ja ääni-ilmaisua teknologian keinoin. Pajoissa tehdään mm. pienimuotoisia rakentelu-, elektroniikka- ja koodausprojekteja.

Teknologiapajat järjestetään kerran viikossa, 60 minuuttia kerrallaan ja 15 kertaa lukukaudessa. Syksyn 2018 ryhmistä tiedotetaan opiston nettisivuilla ja koulun Wilman kautta viimeistään elokuussa.

Pajat ovat osa hallitusohjelman kärkihanketta, joka parantaa taiteen ja kulttuurin saatavuutta lapsille ja nuorille. Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee pajojen järjestämistä.

Kuvataideryhmät

Kuvataideryhmissä piirretään ja maalataan eri materiaaleilla. Tehdään kolmiulotteisia töitä rautalangalla, puulla ja savella. Visuaaliseen teatteriin tutustutaan tekemällä varjokuva- ja marionettiteatteria.

Musiikkiopiston kuvataideryhmät kokoontuvat syksyllä 2018 - keväällä 2019 seuraavasti:

torstaina klo 13.30-15.00 (7- 9 -v) torstaina klo 15.00-16.30 (7- 9 -v.)
(ryhmät toteutuvat, jos ilmoittautujia on vähintään 8/ ryhmä
Lukukausimaksu 220 eur, sisältää materiaalimaksun

llmoittautumiset musiikkiopiston kansliaan

puh. 09-692 2913 (ma-to 9.30-17.00)