top of page
Stationary photo

Työpaikat

Toimistotyöntekijä

Haemme Lauttasaaren musiikkiopistoon toimistotyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lauttasaaren musiikkiopisto on noin 500 oppilaan ja 30 opettajan musiikkioppilaitos. Annamme musiikinopetusta taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaisesti. Opistomme täytti viime vuonna 50 vuotta.

 

Arvostamme työkokemusta, itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, suomen- ja englanninkielen osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi musiikki- ja kulttuurielämän tuntemuksen sekä kokemuksen talousprosesseista. 

 

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia hallinnollisia ja viestinnällisiä tehtäviä yhdessä rehtorin kanssa. Teet yhteistyötä myös opettajien ja oppilaiden huoltajien kanssa musiikkiopiston arkeen liittyvissä asioissa. Työtehtävien sisältö ja työnjako tarkentuu hakijan vahvuuksien perusteella.

 

Päivittäinen työaika painottuu toimistoaikaan, mutta on sovittavissa. Myös osa-aikaisuus voi olla mahdollinen.

 

Palkkaus on TESin mukainen (Sivista / HTP-henkilöstö). Tehtävän palkka tarkentuu valinnan yhteydessä (lähtökohtana Htp 4 tai Htp 5). Tehtävään valitun on esitettävä lain edellyttämä rikostaustaote. Koeaika on 6 kk.

 

Haku päättyy 30.4.2023. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen rekry@lmo.fi

 

Lisätietoja antaa hakuaikana rehtori Matti Jordman, matti.jordman@lmo.fi, 040-5067324

bottom of page