top of page
Lapsia soittamassa.

Lauttasaaren musiikkiopiston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://lmo.fi ja on laadittu / päivitetty 28.01.2022.

 

Olemme arvioineet ja muokanneet palvelun saavutettavuuden käyttäen nettitekniikan tarjoajan wix.comin saavutettavuustyökaluja.

www.lmo.fi on sitoutunut tarjoamaan verkkosivuston, joka on käytettävissä mahdollisimman laajalle yleisölle käyttäjän olosuhteista ja kyvyistä riippumatta. Pyrimme noudattamaan mahdollisimman tarkasti World Wide Web Consortiumin (W3C) julkaisemia Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.0, Level AA) ohjeita. Näissä ohjeissa selitetään, kuinka verkkosisällöstä saadaan helpommin kaikkien saavutettava. Näiden ohjeiden noudattaminen auttaa tekemään verkosta käyttäjäystävällisemmän kaikille.

 

Vaikka www.lmo.fi pyrkii noudattamaan saavutettavuutta koskevia ohjeita ja standardeja, se ei aina ole mahdollista verkkosivuston kaikilla alueilla, mutta teemme parhaamme saavuttaaksemme tämän. Huomaa, että verkkosivuston dynaamisen luonteen vuoksi saattaa toisinaan esiintyä pieniä ongelmia, koska sivuja päivitetään säännöllisesti. Etsimme jatkuvasti ratkaisuja, jotka nostavat sivuston kaikki osa-alueet samalle yleisen verkon saavutettavuuden tasolle.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Jos sinulla on kommentteja ja/tai ehdotuksia sivustomme saavutettavuuden parantamiseksi, älä epäröi ottaa yhteyttä lähettämällä viestiä osoitteeseen kanslia@lmo.fi.

Palautteesi auttaa meitä tekemään parannuksia.

 

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

bottom of page